2015.6.2.Tue
幸せの泡★
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/tagayagroup/deploy/apps/St_Bath/production/releases/20200206075732/wp-content/themes/st.bath/single-blog.php on line 215
皆様こんにちは!!
本日も大阪セントバース教会ブログをご覧頂きまして、
誠に有難うございます!!
本日のブログはウェディングプロデューサーの小山がお届けします。
さて、祝宴の始まりといえば...
【乾杯】です!!!
乾杯酒の定番といえば、シャンパンですよね!!
そして、乾杯をシャンパンでするのには意味があるそうです。
シャンパンを注ぐと、たくさんの泡が湧き上がります。
その泡の数は、"幸せの数"と言われています。
そして、その泡は絶えることなく湧き続けることから、
"絶えない幸せ""絶えない祝福"と言われるそうです。
シャンパンでの乾杯には、
こんなに素敵な意味があり、これから明るい未来へ向かって歩き出す
お二人の門出にはピッタリのお酒だと思います!!
最後に、表面の泡が弾けるパチパチという音は"天使の拍手"とも
言われており、空の上の天使たちもお二人の幸せを見守り続けるでしょう。
Hello, everyone.
Thank you for visiting our wedding blog.
I'm a wedding producer Yuto Koyama.
Today, I will present about toast before wedding
reception.
Drinking a toast by champagne has some meanings.
At the first, when we pour champagne into a grass, many
bubbles well up.
The number of bubbles is said to be the number of
happiness of the bridal couple.
Then, because of the bubble continues springing out
without dying out,
it will be said " happiness without dying out".
At last, a surface bubble splits open the sound is said
to be "the applause of the angel",
and angels on the sky will continue watching the
happiness of the bridal couple, too.