2016.11.11.Fri
フォアグラ料理
お料理・お食事
皆様、こんにちは
本日は、大阪セントバース教会CUISNEの清水より、
フォアグラ料理についてご説明させていただきます。
大阪セントバース教会のフォアグラは
フォアグラ・ド・オアという、ガチョウの肝臓を使用しております。
このフォアグラ・ド・オアは、
飼育にとても手間暇がかかるため
高級かつ高価と言われています。
そのフォアグラをアーモンドとパン粉をブレンドした粉をつけて
澄ましバターでこんがりと焼いています。
そのフォアグラに香ばしく焼いた穴子、
甘みが強い九条葱、大根を添えてお出ししています。
このフォアグラは、他のコース料理にも加えることができますので、
是非ご堪能ください。
Hello, everyone!
My name is Shimizu and I’m a chef at Osaka’s St. Bath Church.
Today I’d like to talk about a Foie Grass that’s a part of our 15000 yen course.
The Foie Gris that we make at St. Bath is made from a liver of a goose.
The geese that we use in that dish take time and effort to breed
and that’s why it’s a high-grade dish.
We cleanse this Foie Gris with powder made from almond and breadcrumbs
and then we cook it in butter.
At St. Bath we serve this Foie Gris with a grilled conger eel,
a very sweet Kujo spring onion and white raddish.
You can add this dish to other courses so please give it a try!
