2016.7.29.Fri
【CUISINER BLOG"ポワソン"】
お料理・お食事
皆様こんにちは。
CUISINERの下井より
コース料理のポワソンについてご説明させて頂きます。
ポワソンとはフランス語で魚という意味であり
料理名も名前の通り、魚料理を意味します。
オマール海老など魚介類全般を使った料理の場合も多く
魚介の一皿といってもいいです。
当教会では日本ならではの新鮮な魚に、
フランス料理の技法を用いた料理法で調理し
ご提供させて頂いています。
和のテイストを感じる一皿もありますので
楽しめて頂けたら幸いです。
Cuisiner’s Blog “Poisson”
Hello everyone!
My name is Shimoi.
Today I’d like to talk about our Course meal “Poisson”.
Poisson means fish in French.
Like it’s name, the course is all about fish.
We’re using lobsters and other fresh seafood from Japan and combine
it with French cooking techniques to present you the best dishes.
There are also Japanese style dishes so I hope you’ll enjoy!