2016.7.22.Fri
CUISINIER BLOG ”スープ”
お料理・お食事
皆様こんにちは。
キュイジニエの下井です。
本日はスープを説明させていただきたいと思います。
スープはメイン料理の最初の料理で
野菜などでとろみをつけたスープをポータージュ・リエといい
澄んだスープ(コンソメなど)をポタージュ・クレールといいます。
当教会ではポタージュ・リエ、ポタージュ・クレール両方あり
またコンソメは様々な野菜とお肉のエキスを摘出した一品となっております。
心温まるスープを披露宴の席でお召し上がってください。
Hello everyone!
This is Shimoi from the kitchen.
Today I’d like to talk about our soups.
Soup comes as the first dish of the main course.
We serve a creamy Potage and Potage Claire, an almost transparent potage based on vegetables.
At our venue we make both. They can be made with vegetable or meat based bullion.
Please enjoy our heart warming soup at the wedding reception.