2016.7.1.Fri
CUISINE BLOG"アミューズ"
お料理・お食事
皆様こんにちは。
キュイジニエの下井です。
今回はCUISINEよりコース料理アミューズ
の説明をさせていただきたいと思います。
日頃よく見るコース料理ですが知っているようで知らない
順番や意味を改めてご紹介していきます。
「アミューズとは何という意味?」と思う方多いと思います
アミューズとは日本語でいう小前菜。
前菜は居酒屋でいうお通しとなります。
そしてアミューズをフランス語で「お楽しみ」という意味があります。
一口で口を楽しませるという意味となっています。
この意味を知るともっと料理が楽しめるのではないでしょうか。
Hello everyone.
I'm Syota Shimoi,Chef of French cuisine.
I will introduce amuse・appetizers・soup of course cuisine for a week.
Course menu everyone is looking always cooking.
Probably do not know knowledge, it will introduce the order and meaning.
Do you know the meaning of Amuse?
Amuse is a meaning of appetizer.
Appetizer is “Otoshi” of Izakaya.
Amuse has the meaning of “fun” in French.
There is a meaning of amuse the mouth in one bite.
Knowing the meaning you can enjoy more food.
