2016.1.26.Tue
旬の食材の紹介〜キャベツ〜
お料理・お食事
本日はキャベツを紹介します。
キャベツは一年中出荷されますが
今の時期が、一番甘みがますと言われています。

春キャベツは千葉、神奈川、茨城
夏には群馬、長野の高原キャベツが有名です。
キャベツのビタミンUは
胃の粘膜を再生、強化してくれる働きがあります。
あと、ちょっとした豆知識!!
トンカツの盛り合わせで、生のまま食べるのは日本だけだそうです!!
驚きですね!
Second is Cabbage. You can enjoy them anytime throught out year.
However, it will become most sweer flavor in the spring and summer season.
For spring season Chiba, Ibaraki, and Kanagawa-cabbage are recommended.
Also for summer season Gunma and Nagano-cabbage is famous.
The rich Vitamin U included will support your stomache health.