2015.11.25.Wed

金目鯛に柚子の香りを添えて

お料理・お食事

今週はCUISINEより2015年秋冬メニューから

シェフズスペシャルのコースを紹介しています。

次にご紹介するのは3品目の魚料理。

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使っているお魚は「金目鯛」

皮が赤く華やかですね。

フレンチの基本となるソース「ブール・ブラン」に

柚子の果汁を加えて

さらにその皮から出汁をとり泡状にして柚子の香りを添えています。

脂がのった金目鯛を柚子の香りと一緒にぜひお楽しみいただければと思います♪


Today blog is about our Poisson, from the Chef's Special course. 

For this menu, a kind of fish called, 

Red snapper is used. It is known for the beautiful red skin.

 It is cooked with the traditional

Beurre blanc sauce and soup stock of the red snapper's skin itself. 

You'll enjoy the little scent of Yuzu flavor from the foan sauce, too. 

Please enjoy our juicy dish.