2015.11.23.Mon

オードブルバリエ♪

お料理・お食事

今週はCUISINEより2015年秋冬メニューから

シェフズスペシャルのコースを紹介します。

まず最初にご紹介するのは1品目のオードブル。

こちらのオードブルは

オードブルバリエになっており4つのお品を一つのお皿に盛り込んでいます。

グラスにはコンソメのジュレと牛蒡のピューレ、

そこにトリュフの香りの泡を添え、

オマール海老のミルフィーユにはキャビア、

マグロの京湯葉巻きや寒ブリのマリネ、

タラバ蟹のベニエなど豪華な食材が一皿に盛り込まれています。


婚礼での一品目は味だけでなく見た目も大切です。

お二人の披露宴に華を添えられるような一皿をお届けします♪


In this week's blog we would like to introduce each menu

from our Chef's Special Autumn-Winter course 2015.

The first entry is the hors d'oeuvre. 

This dish has 4 kinds of different hors d'oeuvre on one plate. 

Each made out of gorgeous seafood and vegetables such as,

 consommé gelee, burdock puree, foam which has a flavor of truffles,

 caviar, omar shrimp, and so on. In the field of wedding, 

not only the flavor but also the look of it is important. 

We hope our cuisine will play a good role to decorate your ceremony a little more gorgeous.